top of page
ERBA-soft_edited.jpg
Erba soft logo.png

ERBA-Soft

ERBA-Soft is een uniek software programma om medische instrumenten in het ziekenhuis te volgen

Veel ziekenhuizen hebben geen zicht op hun instrumenten voorraad. Dit zorgt voor hoge kosten en kan er zelfs toe leiden dat medische ingrepen worden uitgesteld omdat de benodigde instrumenten niet beschikbaar of zelfs zoek zijn. ERBA-Soft is ontwikkeld om alle aspecten van jouw instrumentenbeheer te regelen. Dit handige en voordelige softwareprogramma biedt je direct overzicht op jouw instrumenten en voorraden. Zo kun je investeringen optimaliseren en een hoog kwaliteitsniveau van jouw medische zorg garanderen.

ERBA-Soft vergroot de veiligheid op de OK
Dankzij ERBA-Soft kun je een optimale veiligheid en topkwaliteit van jouw medische zorg garanderen. Je gehele medische staf, van sterilisatie medewerker tot de chirurg, heeft baat bij een overzichtelijke administratie van de gebruikte medische instrumenten. ERBA-Soft is ontwikkeld om de veiligheid in en om de OK te vergroten voor zowel de patiënt als het medisch personeel.

Voordelen gebruik ERBA-Soft

green papers

Life data sheet

Deze handige ingebouwde berichtenservice stroomlijnt de informatiestroom naar de OK-medewerkers.

ERBA-Soft garandeert volledige traceerbaarheid van jouw instrumenten, de instrumenten worden geheel hun levensduur geregistreerd door middel van RFID of barcodescan en worden gekoppeld aan o.a. acties of patiënten. Door die volledige traceerbaarheid heb je altijd een gedocumenteerde registratie waarmee je altijd kunt controleren of de juiste procedures zijn uitgevoerd. Bovendien weet je altijd waar jouw instrumenten zijn als je ze nodig hebt. Operatiekamers kunnen hun orders voor instrumenten op basis van beschikbaarheid plannen, zodat er geen onzekerheid is over ontbrekende instrumenten voordat een operatie begint.

Bereken Besparingen

Kosten besparing

Zicht op jouw instrumenten voorraad voorkomt onnodige verspilling van dure medische hulpmiddelen.

ERBA-Soft biedt de centrale sterilisatie- en operatieafdeling een nauwkeurig overzicht van de instrumentenvoorraad en de mogelijkheid om statistieken te produceren op basis van gebruik. Dit zorgt voor een optimale instrumentenvoorraad en kostenbesparing.

doing work together

Trainingen

Wij werken voor je en ondersteunen je.

Onze trainingen en diensten zorgen ervoor dat je alle functionaliteiten in ERBA-Soft optimaal kunt benutten. De trainingen kunnen aan medewerkers op alle ervaringsniveaus, manieren en locaties worden gegeven.

Image by Josh Appel

ERBA-Soft is voordelig

Ten opzichte van andere registratiesystemen is ERBA-Soft bijzonder voordelig in aanschaf en onderhoud.

Image by Frederick Tubiermont

Plug en play

De handige Plug and Play functionaliteit van ERBA-Soft biedt jouw medisch personeel een grotere vrijheid.

Bedenkers ERBA-Soft

ERBA-Soft is ontwikkeld door Chirurgen, OK-assistenten, Sterilisatie medewerkers en ICT Ingenieurs.

Tijdens hun werkzaamheden viel het ze op dat er veel ziekenhuizen willen innoveren en automatiseren maar door veel bezuinigingen gaat het soms moeilijk. Een aantal grote ziekenhuizen in de wereld werken dan ook met een instrumenttracering en patiënte systeem maar jammer genoeg doen velen het nog met papier en boeken. Daardoor zijn ze zelfonderzoek gaan doen in diverse ziekenhuizen zowel in Europa als op de Cariben wat het efficiëntste en makkelijkste softwaresysteem is. Voor hun was het vrij makkelijk omdat ze er dagelijks mee te maken hebben.


Hun doel werd toen om efficiënte en gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen voor de OK en de Sterilisatieafdelingen dat:
1. Betrouwbaar en betaalbaar is voor ieder ziekenhuis of zorg instellingen zodat die kunnen blijven doen waar ze goed in zijn en dat is zorg verlenen aan de patiënt.
2. Een gemakkelijk en een compleet ICT-systeem biedt die het mogelijk maakt systemen aan elkaar te koppelen zowel voor grote als kleine ziekenhuizen.
3. Zich constant blijf ontwikkelen met de nieuwste technologie dat zich op de markt bevindt, bijvoorbeeld RFID.
4. Een programma is in verschillende talen.

Erba-Soft.jpeg

Voorbeeld software ERBA-Soft

schermafbeeldig erba.jpeg
bottom of page